Vær med

Du kan sende kommentarer til forslag til planen ved at benytte denne formular. Du kan også vedhæfte billeder, kort og tekst.
Du skal oplyse en e-mailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar.
Hvis ikke det er muligt at sende via denne formular, kan du sende til vejogtrafik@frederikssund.dk el. Frederikssund Kommune, Trafik og Ejendom, Torvet 2, 3600 Frederikssund
Hvis du har adressebeskytelse sæt kryds her


Dine kommentarer vil blive politisk behandlet, når høringsperioden er slut og offentligøres ved den endelige vedtagelse af planen.

Skibby

Sektorplan : Intern : Trafikplan : Veje : Tung trafik : Skibby

Tung trafik i Skibby

Skibby er geografisk placeret på en sådan måde, at statsvejen Skibbyvej fungerer som omfartsvej. Bilister, som kommer kørende syd- eller nordfra, vil ikke køre gennem Skibby, med mindre de har et ærinde, og Skibby vil derfor aldrig være attraktiv for gennemkørende trafik, hverken for almindelige biler eller for tung trafik.

Derfor er det i Skibby kun Hovedgaden, som er markeret med rød, for at signalere, at her må gennemkørende tung trafik ikke køre.

Skibby vil i enkelte tilfælde fungere som en "gennemkørselsby", når lastbiler skal østpå. Det er dog begrænset, hvor meget tung trafik, som kører til og fra dette område.

pdf Tung_Trafik_Plan_for_Skibby.pdf (5.3 MB)

Tung Trafik Plan for Skibby. De røde linjer angiver veje, hvor gennemkørende tung trafik er forbudt. De sorte linjer angiver statsveje, hvor der er ingen restriktioner for den tunge trafik.

 

Åbningstider

Mandag kl. 9.00 - 15.00
Tirsdag Lukket
Onsdag kl. 9.00 - 15.00
Torsdag kl. 10.00 - 18.00
Fredag kl. 9.00 - 14.00

Kontakt

Frederikssund Kommune
Torvet 2, 3600 Frederikssund

Tlf. 47 35 10 00

epost@frederikssund.dk